ONS VERHAAL

Les Hachana start met onze familie en roept herinneringen op van onze vakanties onder de Tunesische zon, waar we ons unieke, culturele erfgoed leerden kennen. We willen die reis en onze afkomst met je delen in de vorm van prachtige en ambachtelijk gemaakte decoraties die warmte aan je huis toevoegen.

Elk product in onze winkel toont onze toewijding aan eeuwenoud vakmanschap met als kern telkens duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek.

DUURZAME MATERIALEN

Les Hachana biedt de unieke mogelijkheid om je huis te vullen met duurzam textiel en decoratie van uitzonderlijke kwaliteit.

Duik in onze collectie fouta’s, met liefde gemaakt in Tunesië van 100% katoen. Elk stuk is zorgvuldig met de hand geweven om je een ongeëvenaard gevoel van zachtheid te geven met respect voor het milieu.

Onze kaarsen bestaan uit 100% natuurlijke sojawas en worden met de hand gegoten in Turkije. Ze stoten aanzienlijk minder giftige stoffen uit en zorgen voor een gezondere omgeving op elk niveau.

AUTHENTIEK TUNESISCH

Met onze fouta’s vieren we het rijke culturele erfgoed van Tunesië. Ondanks hun aanvankelijke praktische doel als hammamdoeken, zijn ze door de eeuwen heen uitgegroeid tot een luxueus item voor elk spa-ritueel, een sneldrogend kleurrijk strandaccessoire of pareo en een elegante toevoeging aan je interieur als plaid.

Les Hachana biedt vele variaties op de klassieke fouta: kies uit een uitgebreide reeks kleuren die passen bij je persoonlijke stijl, gecombineerd met je favoriete weefmethode (plat, honingraat, visgraat, …).